Skip Navigation Links

Представники ХДУ допомагають з перекладом під час візитів іноземних делегацій до Херсонщини

Минулого тижня на Херсонщині з важливим візитом перебували представники міжнародної організації CAMPAGNALAW JUDICIAL LABS – Ахілле Кампанья, член Асоціації адвокатів Міжнародного кримінального суду, Норіто Кунісуе, професор проєкту в дослідницькому центрі передових наук і технологій Токійського університету та Кен Ендо, доктор у галузі міжнародних політичних досліджень у Японії.  

29 квітня 2024 р.

Важливих іноземних гостей супроводжувала магістрантка факультету української й іноземної філології та журналістики Херсонського державного університету Вікторія Марищук. Студентка три доби разом з делегацією їздила по всіх маршрутах та професійно виконала свою місію.

Днями на адресу університету надійшов лист-подяка від заступника голови обласної державної адміністрації Володимира Клюцевського. Адже це вже не перший приклад співпраці представників академічної спільноти ХДУ з органами влади. І завжди представники нашого закладу вищої освіти проявляють свій професіоналізм та найкращі здібності.

"Висловлюємо вдячність вашому колективу за постійну підтримку, яка надається Херсонській обласній військовій адміністрації у реалізації різноманітних проєктів, націлених на розвиток Херсонщини та допомогу жителям територій, які зазнали нищівної дії збройної російської агресії.

На минулому тижні в області перебували з важливим візитом представники міжнародної організації CAMPAGNALAW JUDICIAL LABS.

Добре, що міжнародні юристи та журналісти піднімають ці питання в своїх країнах, і особисто побували на Херсонщині, побачили наслідки терору, поспілкувалися з мешканцями і зможуть доповісти у Комітетах з прав людини та Гаазі про те, що робила країна-агресорка на херсонській землі.

Говорили про воєнні злочини з боку російської федерації проти мешканців Херсонщини. І досягти розуміння один одного стало можливим завдячуючи перекладачам – слухачкам Херсонського державного університету, які якісно виконали свою місію. Особливу вдячність висловлюємо деканесі факультету української й іноземної філології та журналістики Ірині Гоштанар за грамотний підбір проживаючих у Херсоні кадрів, а також магістрантці Вікторії Марищук, яка три доби по всіх маршрутах супроводжувала важливих іноземних гостей", – йдеться у листі.

Пресцентр ХДУ

Фото: Херсонська ОДА

Опублікувати на Twitter Опублікувати на  Facebook Опублікувати на LinkedIn telegram viber

Можливості: Версія для друкуВерсія для друку Відправити другуВідправити другу